sâmbătă, 23 martie 2013

PIELEA SI CLORUL


Stiati ca... prin piele se absoarbe 90% din clorul din apa

BUCURESTI - 19 martie 2013

PIELEA SI CLORUL- 2 lucruri care nu se impaca.
Corpul nostru comunica cu mediul inconjurator prin toate elemenetele sale de simt. Pielea, pe care de multe ori o neglijam, ne da informatii complexe care vin prelucrate si ulterior luate decizii semnificative privind viata si sanatatea noastra.
Pielea este un element sensibil de care trebuie sa avem neaparat o grija deosebita, sa o ferim de intemperii, in speta cele pe care le generam artificial, datorita vietii noastre moderne-urbane.

Filtru de apa pentru dus
Filtru de apa pentru dus
Clorul- un rau necesar, asa este caracterizata substanta dezinfectanta folosita in diverse combinatii chimice. Este un gaz de culoare verde pal, care in natura se gaseste in special sub forma de saruri (NaCl),[ KMgCl2.6(H20) ],(KCl). Gazul in sine este otravitor, care irita ochii, pielea si sistemul respirator.
Folosita la desinfectia apei sub forma de acid hipocloros, clorul ajunge in contact cu noi, este ingerat in sistemul digestiv atunci cand bem apa, insa acesta are o protectie foarte bine pusa la punct la asimilarea otravurilor si clorul in mare parte este eliminat. In sistemul digestiv cel mai mare rau il face prin distrugerea florei microbiene.
PIELEA insa nu a reusit sa creeze un sistem eficient de apararea impotriva clorului si din aceasta cauza este cea mai afectata parte a organsimului, in special datorita faptului ca venim in contact cu apa clorinata mai multe minute in sir prim imbaiere. Partile cu mucoase sunt cele mai afectate, unde apar imediat inrosiri si usoare eczeme sau intr-un timp mai indelungat chiar rani. Partile care sunt acoperite de par, in special scalpul este iarasi afectat, generand mancarimi si totodata caderi semnificative ale podoabei capilare. Pielea  absoarbe 90% din cantitatea de clor care este in apa, de aceea ea:
se usuca devine iritata, neflexibila produce imbatrinire prematura.
 Compania Aqua-Welt specializata in producerea si comercializarea de FILTRE de APA  va ofera un  filtru extrem de simplu de montat si de folosit cu ajutorul caruia:
elimina clorul si derivatii acestuia;elimina metalele grele;elimina fierul si magneziul;imbunatateste gustul si mirosul apei;scade reactiile adverse ale pielii la cloruri: mancarimi, exfolierea pielii, caderea parului, iritatiile ochilor;Filtrul este incorporat intr-o cap de dus, care pe langa aspectul deosebit are si un rol functional prin filtrarea elementelor nocive din apa.Pe linga acest filtru daca se doreste eliminarea clorului din apa de pe intreaga retea din casa Aqua-Welt va ofera solutia, in raport de necesarul de apa din casa.
Despre Aqua Welt
Componenta a grupului WeltGrup, misiunea noastra este aceea de a fi unul dintre leaderii productiei si distributiei de sisteme de filtrare. Datorita produselor noastre promovam sanatatea. Produsele de un nivel calitativ ridicat sunt facute in exclusivitate in Germania si Austria la firma Aqua-Welt GmbH:
www.aqua-welt.com.
Ne ocupam cu vanzarea de filtre de apa, purificatoare de apa cu osmoza inversa,dedurizatoare apa, deferizare apa, demanganizare apa, sterililizare apa, clorinare apa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu